Лукаревска: Повеќе за сите е успешната мерка Мој ДДВ со која вративме над 100 милиони евра кај граѓаните

Соопштение за јавност „Повеќе за сите и што ја оправда нашата заложба од 2017 година како постулат на нашите социјалдемократски политики е мерката Мој ДДВ со која вративме над 100 милиони евра назад кај граѓаните“, рече заменик претседателката на СДСМ, Сања Лукаревска на вечерашната трибина „Повеќе за сите“ во скопски Аеродром. „540 илјади корисници, граѓани … Продолжи со читање Лукаревска: Повеќе за сите е успешната мерка Мој ДДВ со која вративме над 100 милиони евра кај граѓаните