Ковачевски: Мотивирани сме, двојната победа на изборите ќе биде победа за Европа!

Соопштение за јавност Мотивирани сме, го гледам тоа и вечерва меѓу вас, одиме на двојна победа на претседателските и парламентарните избори, тоа ќе биде победа за Европа, рече на денешната трибина „Повеќе за сите“ претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски. -СДСМ ќе го има победничкиот кандидат на претседателските избори и СДСМ ќе ја формира новата проевропска … Продолжи со читање Ковачевски: Мотивирани сме, двојната победа на изборите ќе биде победа за Европа!