Тренчевска од трибината „Повеќе за сите“ во Крива Паланка: Наш приоритет изминатите години се нашите граѓани

Соопштение за јавност „Изминатите три години навистина беа години со многу предизвици, години во кои поминавме низ многу кризи, низ Kовид, енергетска и економска криза. Но дури и во тие тешки години никој не беше оставен сам“ порача претседателката на Форумот на жени на СДСМ, Јованка Тренчевска на почетокот од трибината „Повеќе за сите“ во … Продолжи со читање Тренчевска од трибината „Повеќе за сите“ во Крива Паланка: Наш приоритет изминатите години се нашите граѓани