Михаилоски од трибината во Крива Паланка: Повеќе за сите е и мерката грант за млади земјоделци до 10.000 евра

Соопштение за јавност Со последниот пакет антктикризни мерки опфатени се 120.000 млади лица, ученици, студенти. Но не се само овие мерки, по иницијатива на Социјалдемократската младина досега се спроведени низа клучни проекти и мерки во интерес на младите, а повеќе за сите е и мерката грант за млади земјоделци до 10.000 евра, рече претседателот на … Продолжи со читање Михаилоски од трибината во Крива Паланка: Повеќе за сите е и мерката грант за млади земјоделци до 10.000 евра