Тренчевска од трибината во Куманово: Повеќе за сите не е само реченица, тоа е наша остварена цел

Соопштение за јавност Претседателката на форумот на жени на Социјалдемократскиот сојуз на Македонија, Јованка Тренчевска се обрати пред граѓаните на трибината „Повеќе за сите“ во Куманово истакнувајќи дека секоја личност води своја битка за која можеби и не ја знаеме истакнувајќи дека тоа е човечка основна причината да се поддржуваме, да споделуваме и сите заедно … Продолжи со читање Тренчевска од трибината во Куманово: Повеќе за сите не е само реченица, тоа е наша остварена цел