Лукаревска од трибината во Куманово: Повеќе за сите е нашиот концепт за европска држава

Соопштение за јавност Повеќе за сите не се мерките и политиките со кои враќаме пари назад кај граѓаните, повеќе за сите е и нашата визија, нашиот концепт за европска држава, затоа што со членство на ЕУ секој добива, граѓаните, државата, младите, сите, рече вечерва заменик претседателката на СДСМ, Сања Лукаревска, на трибината „Повеќе за сите“ … Продолжи со читање Лукаревска од трибината во Куманово: Повеќе за сите е нашиот концепт за европска држава