Богоев од трибината „Повеќе за сите“ во Охрид: Со мерките СДСМ поддржува 120.000 млади кога им е најпотребно

Соопштение за јавност Со гордост и високо крената глава можеме да зборуваме за она што го направивме во изминатите години. Само со пакетите финансиска поддршка имаме над 2 милијарди евра вратно кон граѓаните. Со мерките од последниот 9ти пакет финансиски поддржуваме 120.000 млади, ги поддржуваме кога им е најпотребно, порача потпретседателот на СДСМ, Стефан Богоев … Продолжи со читање Богоев од трибината „Повеќе за сите“ во Охрид: Со мерките СДСМ поддржува 120.000 млади кога им е најпотребно