Битиќи од трибината „Повеќе за сите“ во Кичево: Ниту една Влада го нема направено ова, над 2 милијарди евра обезбедивме за поддршка на граѓаните и компаниите

Соопштение за јавност Над 2 милијарди евра пари вративме кај граѓаните и компаниите со деветте пакети на анти-кризни мерки, ниту една влада од осамостојувањето досега нема направено вакво нешто, порача на трибината „Повеќе за сите!“ во Кичево потпретседателот на СДСМ, Фатмир Битиќи. „Неуморни сме, и понатаму продолжуваме да се грижиме за оние на кои најмногу … Продолжи со читање Битиќи од трибината „Повеќе за сите“ во Кичево: Ниту една Влада го нема направено ова, над 2 милијарди евра обезбедивме за поддршка на граѓаните и компаниите