Лукаревска од Кичево: Повеќе за сите е мерката за поголеми плати на работниците во приватните компании

Соопштение за јавност Повеќе за сите е и мерката од новиот 9 ти пакет антикризни мерки со којашто даваме финанисиска поддршка за поголеми плати на работниците во приватните компании, со СДСМ секој работник добива повеќе, рече заменик претседателката на СДСМ, Сања Лукаревска на трибина „Повеќе за сите“ во Кичево. Мерката значи ослободување од придонеси за … Продолжи со читање Лукаревска од Кичево: Повеќе за сите е мерката за поголеми плати на работниците во приватните компании