Битиќи од трибината „Повеќе за сите“ во Радовиш: Владата предводена од СДСМ докажува на дело дека води грижа за секој еден граѓанин

Соопштение за јавност Владата предводена од СДСМ докажа дека е влада која води грижа за секој еден граѓанин, и токму затоа го усвои новиот пакет од антикризни мерки вреден 662 милиони евра за да им излезе во пресрет на нашите граѓани за да не ги почуствуваат продолжените ефекти од кризите со кои се соочивме во … Продолжи со читање Битиќи од трибината „Повеќе за сите“ во Радовиш: Владата предводена од СДСМ докажува на дело дека води грижа за секој еден граѓанин