Битиќи од трибината „Повеќе за сите“ во Струмица: Финансиски ги помагаме земјоделците за зголемено домашно производство, СДСМ го вреднува трудот на земјоделците

Соопштение за јавност Нашата цел како Влада е да стимулираме зголемено домашно производство на земјоделски производи, но и вреднување на трудот на земјоделците, порача во Струмица потпретседателот на СДСМ, Фатмир Битиќи. На трибината „Повеќе за сите“, Битиќи рече дека заедно, сплотени, ги надминавме предизвиците и ја зачувавме економската сигурност на сите, и сега преку финансиската … Продолжи со читање Битиќи од трибината „Повеќе за сите“ во Струмица: Финансиски ги помагаме земјоделците за зголемено домашно производство, СДСМ го вреднува трудот на земјоделците