Ковачевски од трибината во Битола: Со ДПМНЕ нема членство во ЕУ ниту за 100 години

Соопштение за јавност Со ДПМНЕ не само што има помалку за граѓаните има помалку и за државата, а она што е најлошо со ДПМНЕ нема иднина, нема членство во ЕУ ниту за 100 години рече претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски на трибината „Повеќе за сите“ во Битола. -Го слушнавме сите Христијан Мицкоски јавно на телевизија, … Продолжи со читање Ковачевски од трибината во Битола: Со ДПМНЕ нема членство во ЕУ ниту за 100 години