Koвачевски од трибината „Повеќе за сите“: Поддршка за пензионерите до 15.000 денари за 5 месеци

Соопштение за јавност СДСМ се грижи и за пенизонерите, само со последниот, деветти пакет антикризни мерки, 187.000 пензионери со пониски пензии добиваат значителна финансиска поддршка, рече претседателот на СДСМ и премиер Димитар Ковачевски на трибината „Повеќе за сите“ во Прилеп. Во наредните 5 месеци, како што посочи лидерот на СДСМ, Ковачевски, пензионерите со пензија до … Продолжи со читање Koвачевски од трибината „Повеќе за сите“: Поддршка за пензионерите до 15.000 денари за 5 месеци