Тренчевска од трибината во Гевгелија: Се грижиме за ранливите, со новите мерки до 10.000 денари поддршка во наредните 5 месеци

Соопштение за јавност Грижата за сите, особено за ранливите граѓани е социјалдемократска вредност која ние ја преточивме во конкретни политики и мерки затоа што веруваме дека на секого му е потребна помош и поддршка, рече претседателката на Форумот на жени на СДСМ и министерка за труд и социјална политика Јована Тренчевска на денешната трибина Повеќе … Продолжи со читање Тренчевска од трибината во Гевгелија: Се грижиме за ранливите, со новите мерки до 10.000 денари поддршка во наредните 5 месеци