Маричиќ од Гевгелија: Инвестирани 813 милиони евра преку ИПА, интеграцијата во ЕУ носи повеќе за сите!

Соопштение за јавност Самиот процес на интеграција носи повеќе за сите и досега само преку ИПА програмата ЕУ има инвестирано преку 813 милиони евра, а полноправното членството во ЕУ носи уште повеќе за сите, рече секретарот за меѓународна соработка и вицепремиер Бојан Маричиќ на вечерашната трибина Повеќе за сите во Гевгелија. -Од овие 813 милиони … Продолжи со читање Маричиќ од Гевгелија: Инвестирани 813 милиони евра преку ИПА, интеграцијата во ЕУ носи повеќе за сите!