Тренчевска од трибината Повеќе за сите во Валандово: До 15.000 денари поддршка за пензионери во наредните 5 месеци

Соопштение за јавност Грижата за нашите повозрасни сограѓани, пензионерите СДСМ ја покажа во изминатите години преку системски мерки и политики за зголемување на пензиите а обезбедивме и мерки за финансиска поддршка. Со последниот пакет антикризни мерки поддршка добиваат 187.000 пензии со пониски пензии, рече претседателката на Форумот на жени на СДСМ и министерка за труд … Продолжи со читање Тренчевска од трибината Повеќе за сите во Валандово: До 15.000 денари поддршка за пензионери во наредните 5 месеци