Костадинов од трибината во Валандово: Повеќе за сите е и новиот пакет антикризни мерки вреден 662 милиони евра

Соопштение за јавност Новиот, 9-ти пакет антикризни мерки е дел од политиките на СДСМ, се грижиме за сите и обезбедуваме поддршка кога е најпотребна, во услови на продолжени ефекти од енергетската криза, рече потпретседателот на СДСМ, Перо Костадинов вечерва на трибина Повеќе за сите во Валандово. -Пакетот антикризни мерки е вреден 662 милиони евра, но … Продолжи со читање Костадинов од трибината во Валандово: Повеќе за сите е и новиот пакет антикризни мерки вреден 662 милиони евра