Маричиќ од Валандово: Членство во ЕУ за повеќе пари преку европските фондови

Соопштение за јавност Членството во ЕУ е пред нас, имаме историска шанса којашто не смееме да ја пропуштиме, да ги отвориме можностите за повеќе пари преку европските фондови за македонското земјоделство, стопанство, за граѓаните, рече секретарот за меѓународна соработка на СДСМ и вицепремиер, Бојан Маричиќ на трибина „Повеќе за сите“ во Валандово. -ДПМНЕ сака да … Продолжи со читање Маричиќ од Валандово: Членство во ЕУ за повеќе пари преку европските фондови