Ковачевски: Просечната плата ја покачиме до 39.000 денари, со СДСМ има повеќе за сите работници

Соопштение за јавност СДСМ на дело покажа дека го цени и вреднува трудот на работниците, денеска, просечната плата е речиси 39.000 денари, тоа е повеќе за сите, рече претседателот на СДСМ и премиер Димитар Ковачевски денеска на трибина Повеќе за сите во Неготино. -Со СДСМ работниците добиваат повеќе. Денеска, просечната плата е речиси 39.000 денари, … Продолжи со читање Ковачевски: Просечната плата ја покачиме до 39.000 денари, со СДСМ има повеќе за сите работници