Костадинов од Неготино: Заедно да се избориме за европски вредности и европски стандарди за младите

Соопштение за јавност Европската перспектива е важна за сегашните но уште повеќе за младите, за идните наши генерации, имаме историска шанса и одговорност наша е да се изборите за европски вредности и европски стандарди, рече потпретседателот на СДСМ, Перо Костадинов денеска на трибина Повеќе за сите во Неготино. -Нас како општество ни е неопходен тој … Продолжи со читање Костадинов од Неготино: Заедно да се избориме за европски вредности и европски стандарди за младите