Ковачевски: СДСМ значи државотворност, повеќе пари кај граѓаните и европска перспектива

Соопштение за јавност СДСМ значи државотворност, повеќе пари кај граѓаните и европска перспектива, партија која се идентификува со клучните успеси на македонски народ и македонската држава, рече претседателот на СДСМ Димитар Ковачевски на денешната трибина Повеќе за сите во Кочани. -Успеавме да направиме стабилна, сигурна, слободна, демократска држава, со растечка економија, поголеми плати и пензии, … Продолжи со читање Ковачевски: СДСМ значи државотворност, повеќе пари кај граѓаните и европска перспектива