Ковачевски: СДСМ врати 2,6 милиони евра назад кај граѓаните, досега тоа не се случило

Соопштение за јавност Во изминатите неколку години СДСМ врати 2,6 милиони евра назад кај граѓаните, од независноста до денеска не се случила толку голема финансиска поддршка, тоа граѓаните го знаат а ние сите сме горди на тоа, рече претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски на денешната трибина „Повеќе за сите“ во Кочани. Граѓаните знаат дека со … Продолжи со читање Ковачевски: СДСМ врати 2,6 милиони евра назад кај граѓаните, досега тоа не се случило