Ковачевски од Кочани: Започнуваме со авансна исплата на субвенциите од 30%, обезбедивме и нови 20 милиони евра поддршка

Соопштение за јавност Силно ги поддржуваме земјоделците, а со сите мерки и политики, СДСМ стана висински партнер на земјоделците и обезбедува повеќе за сите земјоделци, порача претседателот на СДСМ и премиер Димитар Ковачевски, на денешната трибина „Повеќе за сите“ во Кочани. Во обраќањето пред присутните граѓани во Кочани, Ковачевски посочи дека за прв пат земјоделците … Продолжи со читање Ковачевски од Кочани: Започнуваме со авансна исплата на субвенциите од 30%, обезбедивме и нови 20 милиони евра поддршка