Николовски од трибината Повеќе за сите во Кочани: Нови 20 милиони евра поддршка за земјоделците до крајот на годината

Соопштение за јавност Како министерство и Влада уште еднаш во дело, преку конкретни мерки, докажавме дека сме вистински партнер на земјоделците, обезбедувајќи поддршка повеќе за секој земјоделец. Нови 20 милиони евра дополнителна поддршка се обезбедува за земјоделците до крајот на годината. Ова е одлука која Владата на вчерашната тематска седница за земјоделство ја донесе, усвојувајќи … Продолжи со читање Николовски од трибината Повеќе за сите во Кочани: Нови 20 милиони евра поддршка за земјоделците до крајот на годината