Ковачевски од Штип: Со новиот пакет мерки до 15.000 денари поддршка за пензионерите

Соопштение за јавност Само со новиот, 9-ти пакет антикризни мерки финансиски поддржуваме 187.000 пензионери со пониски пензии кои добиваат и до 15.000 денари за 5 месеци, рече претседателот на СДСМ и премиер Димитар Ковачевски на трибината „Повеќе за сите“ во Штип. Во наредните 5 месеци, како што посочи лидерот на СДСМ, Ковачевски, пензионерите со пензија … Продолжи со читање Ковачевски од Штип: Со новиот пакет мерки до 15.000 денари поддршка за пензионерите