Ковачевски од Штип: Победа на Европскиот фронт и членство во ЕУ во наредниот мандат

Соопштение за јавност „Нашиот фокус е што побрза интеграција на земјата во ЕУ и нема да не поколеба токсичниот популизам и автократските тенденции, ниту лажните вести“, порача претседателот на СДСМ и премиер, Димитар Ковачевски, на трибината „Повеќе за сите“ во Штип. „Горд сум што сето ова го препознаа нашите пријатели од ЕУ, во нас видоа … Продолжи со читање Ковачевски од Штип: Победа на Европскиот фронт и членство во ЕУ во наредниот мандат