Михаилоски од трибината Повеќе за сите: Со новите мерки финансиска поддршка за ученик и до 10.800 денари

Соопштение за јавност Повеќе за сите е поголемата поддршка за зголемување на ученичкиот стандард од ранливи семејства, грижата за нив и за нивната социјална сигурност, рече претседателот на СДММ, Марко Михаилоски на вечерашната трибина Повеќе за сите во Штип. -За ученици од средно, обезбедивме финансиска поддршка и до 10.800 денари по ученик за период од … Продолжи со читање Михаилоски од трибината Повеќе за сите: Со новите мерки финансиска поддршка за ученик и до 10.800 денари