622 милиони евра кај граѓаните и компаниите, со СДСМ има повеќе за сите

Прес-конференција, Богданка Кузеска, портпаролка на СДСМ Почитувани граѓани, Со мерките и политиките кои СДСМ ги реализира има повеќе за сите. Кога велиме со СДСМ има повеќе за сите бројките силно, јасно и прецизно го потврдуваат тоа. Го реализираме 9-тиот пакет антикризни мерки вреден 662 милиони евра. Силно поддржуваме 120.000 млади лица, над 74.000 социјално ранливи … Продолжи со читање 622 милиони евра кај граѓаните и компаниите, со СДСМ има повеќе за сите