Битиќи од трибината „Повеќе за сите“ во Гостивар: Со новите мерки обезбедуваме поддршка за 120 илјади млади лица

Соопштение за јавност „Со антикризните мерки обезбедуваме финансиска поддршка за сите граѓани, поддржуваме 120 илјади млади лица, десетици илјади социјално ранливи граѓани, над 187 илјади пензионери, 40 илјади земјоделци, речиси 540 илјади корисници на апликацијата Мој ДДВ, и 600 илјади домаќинства заедно со над 70.000 компании“, порача вечерва на трибината „Повеќе за сите!“ во Гостивар … Продолжи со читање Битиќи од трибината „Повеќе за сите“ во Гостивар: Со новите мерки обезбедуваме поддршка за 120 илјади млади лица