Ковачевски: Повеќе за сите е огледало на нашата грижа за граѓаните, никој не е оставен сам

Соопштение за јавност Повеќе за сите е огледало на нашата грижа за граѓаните. Дури и во време на светска и економска криза, никој не беше оставен сам, така ќе продолжиме и во народниот период и во следниот мандат, рече претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски на денешната трибина „Повеќе за сите“. – Покрај сите предизвици, обезбедивме … Продолжи со читање Ковачевски: Повеќе за сите е огледало на нашата грижа за граѓаните, никој не е оставен сам