Костадиновска-Стојчевска: Политики на СДСМ носат повеќе за сите, 2,6 милијарди евра поддршка за граѓаните

Соопштение за јавност -Донесовме 9 пакети анти-кризни мерки, од 2020 до 2023 година, во износ од 2.6 милијарди евра, најголеми во регионот. Ова е уште една потврда дека СДСМ бил и е секогаш прв кој застанува до народот и кој ги разбира потребите на граѓаните, рече потпретседателката на веверашната трибина „Повеќе за сите“ на Социјалдемократскиот … Продолжи со читање Костадиновска-Стојчевска: Политики на СДСМ носат повеќе за сите, 2,6 милијарди евра поддршка за граѓаните