Николовски од трибината Повеќе за сите во Струмица: Земјоделците знаат дека со СДСМ добива повеќе секој еден земјоделец

Соопштение за јавнсот – Овој месец сите земјоделци добиваат авансна 30% субвенција, од 2024 година поддршката за зелена нафта достигнува 100%. Преку конкретни мерки и политики изминативе години Владата предводена од СДСМ, во дело, покажа дека е искрен и верен партнер на земјоделците. Заедно партнерски со земјоделците, слушајќи го нивниот глас, ги креираме мерките и … Продолжи со читање Николовски од трибината Повеќе за сите во Струмица: Земјоделците знаат дека со СДСМ добива повеќе секој еден земјоделец