Ковачевски од Битола: Повеќе за сите е нашата посветеност за подобар живот на граѓаните

Соопштение за јавност Повеќе за сите не е само слоган, не е само политика, економски мерки, бројки, повеќе за сите е целата наша посветеност за подобар живот на граѓаните, рече претседателот на СДСМ и премиер Димитар Ковачевски на трибината Повеќе за сите во Битола. Само со последниот, 9-ти пакет антикризни мерки, 662 милиони евра насочуваме … Продолжи со читање Ковачевски од Битола: Повеќе за сите е нашата посветеност за подобар живот на граѓаните