Ковачевски: Над 2 милијарди евра кај граѓаните, грижата за сите е темел на нашите политики

Соопштение за јавност Грижата за сите е темелот на нашите мерки и политики со кои создаваме еднакви можности и подобри услови на секој човек, порача претседателот на СДСМ и премиер Димитар Ковачевски на трибината „Повеќе за сите“, во Битола. Во своето обраќање пред граѓаните на Битола, Ковачевски посочи дека над 2 милијарди евра во изминатите … Продолжи со читање Ковачевски: Над 2 милијарди евра кај граѓаните, грижата за сите е темел на нашите политики