Ковачевски: Се грижиме за сите, 600 илјади домаќинства добиваат субвенција на сметките за струја до 90%

Соопштение за јавност На трибината „Повеќе за сите“, што вечерва се одржа во Битола, претседателот на СДСМ и премиер Димитар Ковачевски, порача дека во време на светска и економска криза, Владата предводена од СДСМ , се справи со сите предизвици и ги заштити граѓаните од ценовни шокови. Со новиот деветти пакет антикризни мерки во вредност … Продолжи со читање Ковачевски: Се грижиме за сите, 600 илјади домаќинства добиваат субвенција на сметките за струја до 90%