Ковачевски: Има разлика, СДСМ ги враќа парите кај граѓаните а ДПМНЕ ги грабаше за споменици

Соопштение за јавност Доколку се спореди со времето на ДПМНЕ нема сегмент во којшто СДСМ нема подобар резултат, и тоа драстично подобар, но има и една суштинска разлика, СДСМ ги враќа парите кај граѓаните а ДПМНЕ правеше споменици, рече претседателот на СДСМ и премиер, Димитар Ковачевски на трибина Повеќе за сите денеска во Битола. -Само … Продолжи со читање Ковачевски: Има разлика, СДСМ ги враќа парите кај граѓаните а ДПМНЕ ги грабаше за споменици