Ковачевски: Додека СДСМ инвестира во Битола, ДПМНЕ ги покачува сметките за битолчани

Соопштение за јавност СДСМ инвестира во Битола додека локалната власт на ДПМНЕ за две години не направи ништо а ги покачи сметките за граѓаните, рече претседателот на СДСМ и премиер Димитар Ковачевски, денеска на трибина „Повеќе за сите“ во Битола -Локалната власт на ДПМНЕ во Битола ги покачи сметките за данок на имот за 300%. … Продолжи со читање Ковачевски: Додека СДСМ инвестира во Битола, ДПМНЕ ги покачува сметките за битолчани