Костадиновска-Стојчевска: На изборите ќе бидат поразени агонијата и блокадите на ВМРО-ДПМНЕ

Соопштение за јавност Успеавме да ги вратиме украдените икони од македонските цркви и манастири, дел од нашето културно и духовно наследство. Со почит и заштита на македонското културно богатство се покажува на дело патриотизам, а не со злоупотреба на 700 милиони евра за лично профитирање на поединци од ВМРО-ДПМНЕ, преку скандалозни проекти како Скопје 2014”, … Продолжи со читање Костадиновска-Стојчевска: На изборите ќе бидат поразени агонијата и блокадите на ВМРО-ДПМНЕ