Ковачевски: Двојна победа на СДСМ на изборите кои ќе бидат референдум за иднината

Соопштение за јавност Двојна победа на претстојните парламентарни и претседателски избори најави вечерва во Прилеп, лидерот на СДСМ и премиер Димитар Ковачевски, говорејќи на трибината „Повеќе за сите“. – Оваа мотивираност, оваа победничка енергија што ја гледам вечерва во Прилеп, како и на сите наши трибини досега, најавува извесна победа на СДСМ. Победа на претседателските … Продолжи со читање Ковачевски: Двојна победа на СДСМ на изборите кои ќе бидат референдум за иднината