Ковачевски од Неготино: 2,6 милијарди евра СДСМ врати назад кај граѓаните и стопанството

Соопштение за јавност Над 2,6 милијарди евра имаме вратено назад кај граѓаните и стопанството во изминатите неколку години, грижата за сите е темелот на нашите социјалдемократски политики, со кои создаваме подобри услови за живот за граѓаните, на секој човек, рече претседателот на СДСМ и премиер Димитар Ковачевски вечерва на трибината Повеќе за сите во Неготино. … Продолжи со читање Ковачевски од Неготино: 2,6 милијарди евра СДСМ врати назад кај граѓаните и стопанството