Ковачевски: Повеќе за сите е мерката за поддршка на пензионерите до 15.000 денари за 5 месеци

Соопштение за јавност Со последниот, 9-ти пакет антикризни мерки, нови 662 милиони евра насочуваме кон граѓаните. Повеќе за сите се и мерките за поддршка на 187.000 пензионери со помали пензии за кои обезбедуваме и до 15.000 денари во наредните 5 месеци, рече претседателот на СДСМ и премиер Димитар Ковачевски на трибината Повеќе за сите во … Продолжи со читање Ковачевски: Повеќе за сите е мерката за поддршка на пензионерите до 15.000 денари за 5 месеци