Ковачевски: Глас за СДСМ и проевропската коалиција е глас за поголеми плати, пензии и полноправно членство во ЕУ

Соопштение за јавност Глас за СДСМ и проевропската коалиција е глас за поголеми плати и пензии, економски напредок и полноправно членство во ЕУ, заедно ќе ги поразиме блокадите, одиме на двојна победа на претседателските а потоа и на парламентарните избори, порача претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски на денешната трибина Повеќе за сите во Неготино. – … Продолжи со читање Ковачевски: Глас за СДСМ и проевропската коалиција е глас за поголеми плати, пензии и полноправно членство во ЕУ