Ковачевски од трибината Повеќе за сите: Владата на СДСМ инвестира во Кавадарци и во секое населено место

“Владата предводена на СДСМ е најголем инвеститор во Кавадарци”, истакна претседателот на СДСМ и премиер Димитар Ковачевски на трибината Повеќе за сите во Кавадарци. “Ќе напоменам неколку поважни проекти кои се реализираат со поддршка на Владата. После 40 години, дечињата во Кавадарци благодарение на СДСМ добија нова градинка, Сонце со капацитет од 142 места. Со … Продолжи со читање Ковачевски од трибината Повеќе за сите: Владата на СДСМ инвестира во Кавадарци и во секое населено место