Ковачевски: СДСМ враќа пари кај граѓаните а ДПМНЕ правеше споменици, тоа се приоритетите

Соопштение за јавност „Бројките во секој сектор, во секој сегмент, се јасни, СДСМ има неколкупати подобри економски резултати споредбено со ДПМНЕ. Драстично подобар.” истакна претседателот на СДСМ и премиер Димитар Ковачевски на трибината „Повеќе за сите” во Кавадарци. И тоа не се само платите, пензиите, инвестициите, вработеноста, енергетиката, посочи Ковачевски, секаде, во секој можен сегмент, … Продолжи со читање Ковачевски: СДСМ враќа пари кај граѓаните а ДПМНЕ правеше споменици, тоа се приоритетите