Ковачевски: Просечната плата СДСМ ја покачи на 630 евра, а во времето на ДПМНЕ кога беше 360 евра

Соопштение за јавност Факт е дека остваривме реален раст на платите и пензиите, затоа што ние мислиме за секого, затоа што не носиме популистички предизборни решенија туку системски решенија кои имаат ефект на долг рок, рече претседателот на СДСМ, Димитар Ковачевски денеска на трибината Повеќе за сите во Кочани. -Просечната плата СДСМ ја покачи на … Продолжи со читање Ковачевски: Просечната плата СДСМ ја покачи на 630 евра, а во времето на ДПМНЕ кога беше 360 евра