Ковачевски од Кочани: Повеќе за сите е мерката за поддршка на учениците до 10.800 денари

Соопштение за јавност Само со последниот, 9-ти пакет антикризни мерки, обезбедивме уште повеќе за сите на кои им е неопходна помош сега, финансиски ги поддржавме младите, учениците, студентите и се грижиме за нивната социјална сигурност порача претседателот на СДСМ и премиер Димитар Ковачевски, на денешната трибина „Повеќе за сите“ во Кочани. -Финансиска поддршка обезбедивме за … Продолжи со читање Ковачевски од Кочани: Повеќе за сите е мерката за поддршка на учениците до 10.800 денари