Ковачевски од Штип: Повеќе за сите е мерката за субвенционира цената на струјата до 90%

Соопштение за јавност “Обезбедивме пари и да ја продолживме мерката за субвенционирање на цената на струјата за граѓаните и малите потрошувачи. За над 600 илјади семејства во земјата Владата предводена од СДСМ ја субвенционира цената на струјата и тоа до 90%.” – истакна денеска претседателот на СДСМ и премиер Димитар Ковачевски на трибината „Повеќе за … Продолжи со читање Ковачевски од Штип: Повеќе за сите е мерката за субвенционира цената на струјата до 90%