fbpx

Kush jemi ne?

Lexoni më shumë për partinë dhe vlerat pas të cilave qëndrojmë

Raporte financiare

Shfletoni raportet financiare të Lidhjes socialdemokrate/

LSDM për qytetarët

Lexoni më shumë për atë të cilën LSDM ka bërë për qytetarët e Maqedonisë së Veriut

Historia e partisë

Lexoni më shumë për historinë dhe themelet e Lidhjes socialdemokrate.

Statuti i partisë

Lexoni statutin e Lidhjes socialdemokrate.