fbpx

Кои сме ние?

Прочитајте повеќе за партијата и вредностите зад кои стоиме.

Финансиски извештаи

Прегледајте ги финансиските извештаи на Социјалдемократскиот сојуз.

СДСМ за граѓаните

Прочитајте повеќе за тоа што СДСМ има направено за граѓаните на Северна Македонија.

Историја на партијата

Прочитајте повеќе за историјата и темелите на Социјалдемократскиот сојуз.

Статут на партијата

Прочитајте го статутот на Социјалдемократскиот сојуз.