mchi

Прес

Градиме по план, Град Скопје и Општина Карпош реконструираат клучни сообраќајници во општината

Во тековниот период се одвиваат интензивни градежни активности за реконструкција на клучните сообраќајници во општина Карпош.

dbi

04.07.2019

Осудениот екс градоначалник на Прилеп, Марјан Ристески повторно на партиска функција

Ништо не се менува во режимската партија, на чие чело стои послушникот и продолжена рака на Груевски, Христијан Мицкоски.

dbi

03.07.2019

Мицкоски се профилира како извор на лажни вести, шурува со луѓе кои ја загрозиле безбедноста на граѓаните

Тоа e истата партија заглавена во одбрана на криминалот на Никола Груевски и ширењето лажни вести

dbi

03.07.2019

Посветени сме на владеење на правото, неприфатлива е амнестија на криминалци и криминал

Наш принципиелен став е и она на кое што сме силно посветени и работиме како Влада и секако како владејачка партија е владеење на правото и воспоставување на правната држава.

dbi

01.07.2019

Зборот важи, усвоен е Законот кој обезбедува поврат на 15 отсто од ДДВ за граѓаните

Веќе од понеделник, први јули започнува реализацијата на проектот за поврат на 15 отсто од платениот Данок на додаден вредност за граѓаните.

dbi

28.06.2019

Огласи/конкурси

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени

меѓународни извештаи

Постојат многу варијации на пасуси од Lorem Ipsum, меѓутоа повеќето претрпеле одредени промени